Pokrenuta akcija za besplatnu podelu sadnica

Naša organizacija nakon 5 uzastopnih uspešnih godina realizacije Svetskog dana čišćenja u Republici Srbiji ove godine usled epidemioloske situacije želi da izbegne masovna okupljanja volontera i ovom akcijom delimo milion jesenjih sadnica jasena.

Svi znamo da je naša Planeta ugrožena. Šuma je sve manje, bilo zbog prevelike seče ili zbog šumskih požara. Posledice su vidljive na svakom koraku. Znajući ne možemo da sprečimo katastrofe koje se dešavaju širom sveta, odlučili smo da uradimo ono što možemo: da zajedno sa istomišljenicima zasadimo milion stabala. Za sada.

I da pozovemo svakog dobronamernog da sledi naš primer. A to ste upravo VI, dragi prijatelji!

Pozivamo Vas da zajedno sa svojim porodicama i prijateljima, u svojim dvorištima ili u slobodnom prostoru, zasadite SVOJE drvo!

Nema veće sreće od one kad posle mnogo godina sednete u hlad drveta sa svojim bližnjima, niti većeg ponosa od onoga kada kažete “ovo drveće smo MI zasadili”! Zamislite Vaše dete kako sa svojim detetom sedi isto tako ponosno u njihovom hladu.

Zato Vas pozivamo da zajedno sa nama zasadite svoje porodično stablo, svoje drvo života!

Pozivamo i donatore, male i velike firme, državne i lokalne institucije i sve koji mogu da pomognu da ova plemenita akcija uspe.